Crustacee, creveţi, specii amestecate, nepreparat

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 de dimensiune medie 6
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.517
Acid glutamic g 2.39
Alanină g 0.842
Arginină g 1.342
Histidină g 0.3
Cistină g 0.162
Valină g 0.637
Prolină g 0.626
Serină g 0.555
Fenilalanină g 0.593
Glicină g 0.801
Triptofan g 0.155
Treonină g 0.54
Izoleucină g 0.627
Leucină g 1.165
Lizină g 1.297
Metionină g 0.397
Tirozină g 0.515
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.181
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.295
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.261
Acizi graşi trans (total) g 0.018
Colesterol mg 126
Macronutrienți
Apă g 83.01
Aport caloric / Energic total kcal 71
Carbohidraţi (total) g 0.91
Lipide / Grăsimi (total) g 1.01
Proteine g 13.61
Minerale
Calciu mg 54
Cupru mg 0.182
Fier mg 0.21
Fosfor mg 244
Magneziu mg 22
Mangan mg 0.029
Potasiu mg 113
Seleniu µg 29.6
Sodiu mg 566
Zinc mg 0.97
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 80.9
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Retinol µg 54
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina A, IU IU 180
Vitamina A, RAE µg 54
Vitamina D IU 2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.02
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 1.32
Vitamina B12 µg 1.11
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.015
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.778
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.31
Vitamina B6 mg 0.161
Vitamina K (Menachinonă-4 - vit K2) µg 0.3
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 19

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică