Cereale, ovaz instant, fortificat, simplu, preparat cu apă

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 pachet 177
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.272
Acid glutamic g 0.578
Alanină g 0.12
Arginină g 0.177
Histidină g 0.057
Cistină g 0.086
Valină g 0.151
Prolină g 0.101
Serină g 0.137
Fenilalanină g 0.13
Glicină g 0.14
Triptofan g 0.04
Treonină g 0.083
Izoleucină g 0.105
Leucină g 0.2
Lizină g 0.135
Metionină g 0.04
Tirozină g 0.085
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.391
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.426
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.226
Acizi graşi trans (total) g 0.003
Macronutrienți
Amidon g 10.37
Apă g 84.03
Aport caloric / Energic total kcal 68
Carbohidraţi (total) g 11.67
Fibre (total) g 1.7
Galactoză (inclusă în glucide) g 0.16
Glucide/Zaharuri (total) g 0.46
Zaharoză (inclusă în glucide) g 0.29
Lipide / Grăsimi (total) g 1.36
Proteine g 2.37
Minerale
Calciu mg 80
Cupru mg 0.066
Fier mg 5.96
Fosfor mg 77
Magneziu mg 26
Mangan mg 0.558
Potasiu mg 61
Seleniu µg 5
Sodiu mg 49
Zinc mg 0.62
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 4.7
Retinol µg 130
Vitamina A, IU IU 433
Vitamina A, RAE µg 130
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.26
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.07
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.215
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.025
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.317
Vitamina B6 mg 0.29
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 71

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Cariotipul molecular pre-și post-natal: ce este și când se recomandă?