Cereale îmbogăţite cu vitamine, diverse branduri, inclusiv de la CREAM OF WHEAT (gata în 1-3 minute), preparate cu apă, fără sare

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 14,9
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.107
Acid glutamic g 0.755
Alanină g 0.082
Arginină g 0.074
Histidină g 0.041
Cistină g 0.042
Betaină mg 6.9
Valină g 0.103
Prolină g 0.35
Serină g 0.115
Fenilalanină g 0.107
Glicină g 0.086
Triptofan g 0.02
Treonină g 0.051
Izoleucină g 0.077
Leucină g 0.151
Lizină g 0.092
Metionină g 0.038
Tirozină g 0.071
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.038
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.126
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.066
Acizi graşi trans (total) g 0.03
Macronutrienți
Amidon g 10.6
Apă g 86.55
Aport caloric / Energic total kcal 55
Carbohidraţi (total) g 10.92
Fibre (total) g 0.8
Glucide/Zaharuri (total) g 0.76
Zaharoză (inclusă în glucide) g 0.07
Maltoză (inclusă în glucide) g 0.69
Lipide / Grăsimi (total) g 0.34
Proteine g 1.82
Minerale
Calciu mg 97
Cupru mg 0.041
Fier mg 5.33
Fosfor mg 37
Magneziu mg 7
Mangan mg 0.196
Potasiu mg 23
Seleniu µg 12.8
Sodiu mg 18
Zinc mg 0.23
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 3.5
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.126
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.04
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.065
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.493
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.256
Vitamina B6 mg 0.096
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 119

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being