Carne maturată de porc, jambon, pulpă cu os, carne slabă cu grăsimi separabile, neîncălzită

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.941
Acid glutamic g 3.177
Alanină g 1.315
Arginină g 1.422
Histidină g 0.97
Cistină g 0.25
Betaină mg 5.7
Valină g 1.124
Prolină g 0.962
Serină g 0.87
Fenilalanină g 0.888
Glicină g 1.187
Hidroxiprolină g 0.158
Triptofan g 0.207
Treonină g 0.991
Izoleucină g 1.001
Leucină g 1.776
Lizină g 1.869
Metionină g 0.529
Tirozină g 0.717
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.966
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.356
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.008
Acizi graşi trans (total) g 0.07
Colesterol mg 62
Macronutrienți
Apă g 65.19
Aport caloric / Energic total kcal 176
Carbohidraţi (total) g 0.52
Glucide/Zaharuri (total) g 0.06
Glucoză / dextroză (inclusă în glucide) g 0.06
Lipide / Grăsimi (total) g 9.38
Proteine g 22.27
Minerale
Calciu mg 7
Cupru mg 0.769
Fier mg 1.01
Fosfor mg 251
Magneziu mg 22
Mangan mg 0.022
Potasiu mg 358
Seleniu µg 20.6
Sodiu mg 722
Zinc mg 2.42
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 84
Retinol µg 2
Vitamina A, IU IU 6
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.482
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.32
Vitamina B12 µg 0.53
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.199
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.417
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.595
Vitamina B6 mg 0.472
Vitamina K (Menachinonă-4 - vit K2) µg 1.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 1

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being