Carne maturată de porc, spată porţionată, carne slabă cu grăsimi separabile, friptă la cuptor

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.746
Acid glutamic g 3.005
Alanină g 1.088
Arginină g 1.403
Histidină g 0.683
Cistină g 0.294
Betaină mg 5.4
Valină g 0.894
Prolină g 0.787
Serină g 0.755
Fenilalanină g 0.871
Glicină g 0.958
Triptofan g 0.227
Treonină g 0.885
Izoleucină g 0.861
Leucină g 1.602
Lizină g 1.728
Metionină g 0.516
Tirozină g 0.637
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 10.14
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.32
Acizi graşi saturaţi (total) g 7.67
Colesterol mg 58
Macronutrienți
Apă g 54.73
Aport caloric / Energic total kcal 280
Lipide / Grăsimi (total) g 21.35
Proteine g 20.43
Minerale
Calciu mg 10
Cupru mg 0.113
Fier mg 0.95
Fosfor mg 221
Magneziu mg 14
Mangan mg 0.024
Potasiu mg 258
Seleniu µg 33.6
Sodiu mg 1072
Zinc mg 2.51
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 79.8
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.7
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.7
Vitamina D IU 29
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.612
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.24
Vitamina B12 µg 0.93
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.19
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.127
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.559
Vitamina B6 mg 0.28
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 3

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Gina Chiriac, psihoterapeut: tehnici de a ne respecta promisiunile față de noi înșine