Carne maturată de porc, jambon cu sucuri naturale, pulpă, cu os, carne slabă cu grăsimi separabile, neîncălzite

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.715
Acid glutamic g 2.805
Alanină g 1.165
Arginină g 1.256
Histidină g 0.858
Cistină g 0.222
Betaină mg 2.6
Valină g 0.992
Prolină g 0.855
Serină g 0.769
Fenilalanină g 0.784
Glicină g 1.065
Hidroxiprolină g 0.149
Triptofan g 0.182
Treonină g 0.873
Izoleucină g 0.882
Leucină g 1.566
Lizină g 1.645
Metionină g 0.466
Tirozină g 0.631
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 6.03
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.83
Acizi graşi saturaţi (total) g 4.373
Acizi graşi trans (total) g 0.105
Colesterol mg 67
Macronutrienți
Apă g 63.86
Aport caloric / Energic total kcal 200
Carbohidraţi (total) g 0.42
Fructoză (inclusă în glucide) g 0.12
Glucide/Zaharuri (total) g 0.43
Glucoză / dextroză (inclusă în glucide) g 0.26
Zaharoză (inclusă în glucide) g 0.05
Lipide / Grăsimi (total) g 13.26
Proteine g 19.7
Minerale
Calciu mg 8
Cupru mg 0.107
Fier mg 0.94
Fosfor mg 231
Magneziu mg 19
Mangan mg 0.022
Potasiu mg 278
Seleniu µg 36
Sodiu mg 838
Zinc mg 2.15
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 88.1
Retinol µg 11
Vitamina A, IU IU 36
Vitamina A, RAE µg 11
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.259
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.34
Vitamina B12 µg 0.47
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.185
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.31
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.371
Vitamina B6 mg 0.306
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 1

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică