Carne maturată de porc, jambon cu sucuri naturale, felie spirală, fără os, doar carne slabă separabilă, neîncălzită

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.679
Acid glutamic g 2.755
Alanină g 1.134
Arginină g 1.232
Histidină g 0.838
Cistină g 0.216
Betaină mg 3.4
Valină g 0.974
Prolină g 0.826
Serină g 0.754
Fenilalanină g 0.77
Glicină g 1.005
Hidroxiprolină g 0.125
Triptofan g 0.181
Treonină g 0.861
Izoleucină g 0.869
Leucină g 1.542
Lizină g 1.626
Metionină g 0.46
Tirozină g 0.625
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.384
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.585
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.009
Acizi graşi trans (total) g 0.022
Colesterol mg 57
Macronutrienți
Apă g 72.46
Aport caloric / Energic total kcal 109
Carbohidraţi (total) g 1.22
Glucide/Zaharuri (total) g 1.22
Glucoză / dextroză (inclusă în glucide) g 0.44
Zaharoză (inclusă în glucide) g 0.78
Lipide / Grăsimi (total) g 3.26
Proteine g 19.25
Minerale
Calciu mg 4
Cupru mg 0.171
Fier mg 0.76
Fosfor mg 283
Magneziu mg 20
Potasiu mg 317
Seleniu µg 37.9
Sodiu mg 895
Zinc mg 1.65
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 78.2
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.6
Retinol µg 12
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.6
Vitamina A, IU IU 39
Vitamina A, RAE µg 12
Vitamina D IU 25
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.399
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.17
Vitamina B12 µg 0.44
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.196
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.733
Vitamina B6 mg 0.365
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 1

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică