Carne maturată de porc, jambon cu sucuri naturale, felie, cu os, doar carne slabă separabilă, neîncălzită

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.123
Acid glutamic g 3.484
Alanină g 1.434
Arginină g 1.558
Histidină g 1.06
Cistină g 0.273
Betaină mg 1.7
Valină g 1.232
Prolină g 1.045
Serină g 0.953
Fenilalanină g 0.974
Glicină g 1.271
Hidroxiprolină g 0.158
Triptofan g 0.228
Treonină g 1.089
Izoleucină g 1.099
Leucină g 1.95
Lizină g 2.057
Metionină g 0.582
Tirozină g 0.79
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.884
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.378
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.726
Acizi graşi trans (total) g 0.012
Colesterol mg 63
Macronutrienți
Apă g 70.29
Aport caloric / Energic total kcal 123
Lipide / Grăsimi (total) g 2.87
Proteine g 24.34
Minerale
Calciu mg 9
Cupru mg 0.097
Fier mg 1.1
Fosfor mg 258
Magneziu mg 20
Mangan mg 0.022
Potasiu mg 300
Seleniu µg 46.5
Sodiu mg 861
Zinc mg 2.3
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 125.3
Retinol µg 12
Vitamina A, IU IU 39
Vitamina A, RAE µg 12
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.24
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.2
Vitamina B12 µg 0.6
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.251
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.59
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.413
Vitamina B6 mg 0.352
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 1

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața