Carne maturată de porc, jambon, şuncă extra slabă şi slabă, conservă, friptă la cuptor

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.933
Acid glutamic g 3.092
Alanină g 1.195
Arginină g 1.296
Histidină g 0.827
Cistină g 0.247
Betaină mg 5.5
Valină g 0.938
Prolină g 0.891
Serină g 0.814
Fenilalanină g 0.807
Glicină g 1.025
Triptofan g 0.237
Treonină g 0.934
Izoleucină g 0.901
Leucină g 1.628
Lizină g 1.799
Metionină g 0.546
Tirozină g 0.686
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 4.06
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.9
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.81
Colesterol mg 41
Macronutrienți
Apă g 66.52
Aport caloric / Energic total kcal 167
Carbohidraţi (total) g 0.49
Lipide / Grăsimi (total) g 8.43
Proteine g 20.94
Minerale
Calciu mg 7
Cupru mg 0.078
Fier mg 1.07
Fosfor mg 221
Magneziu mg 20
Mangan mg 0.026
Potasiu mg 351
Seleniu µg 26.6
Sodiu mg 1068
Zinc mg 2.32
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 81.8
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.7
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.7
Vitamina D IU 30
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.961
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.25
Vitamina B12 µg 0.83
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.251
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.032
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.625
Vitamina B6 mg 0.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 5

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Gina Chiriac, psihoterapeut: tehnici de a ne respecta promisiunile față de noi înșine