Carne grasă de pui (6-8 săptămâni), fără piele, fiartă în sos la foc mic

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată (de la un pui de 1/2 kg, pentru rotisor) 86
0,5 pui, cu oasele şi pielea îndepărtate 143
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.314
Acid glutamic g 3.889
Alanină g 1.417
Arginină g 1.566
Histidină g 0.806
Cistină g 0.332
Betaină mg 5
Valină g 1.288
Prolină g 1.068
Serină g 0.893
Fenilalanină g 1.03
Glicină g 1.276
Triptofan g 0.303
Treonină g 1.097
Izoleucină g 1.371
Leucină g 1.949
Lizină g 2.206
Metionină g 0.719
Tirozină g 0.877
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.26
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.09
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.45
Colesterol mg 88
Macronutrienți
Apă g 65.83
Aport caloric / Energic total kcal 192
Lipide / Grăsimi (total) g 8.98
Proteine g 25.97
Minerale
Calciu mg 14
Cupru mg 0.075
Fier mg 1.36
Fosfor mg 143
Magneziu mg 20
Mangan mg 0.02
Potasiu mg 181
Seleniu µg 17.3
Sodiu mg 74
Zinc mg 2.66
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 68.9
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Retinol µg 21
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina A, IU IU 69
Vitamina A, RAE µg 21
Vitamina D IU 5
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.055
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.27
Vitamina B12 µg 0.22
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.202
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.737
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.89
Vitamina B6 mg 0.21
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 3.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Tratamentul personalizat în cancerul colorectal