Carne de vită,spată fără os, tranşată de friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, la gratar

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.604
Acid glutamic g 4.606
Alanină g 1.635
Arginină g 1.902
Histidină g 0.933
Cistină g 0.301
Betaină mg 20.8
Valină g 1.308
Prolină g 1.164
Serină g 1.111
Fenilalanină g 1.103
Glicină g 1.26
Hidroxiprolină g 0.143
Triptofan g 0.324
Treonină g 1.281
Izoleucină g 1.238
Leucină g 2.341
Lizină g 2.545
Metionină g 0.825
Tirozină g 1.003
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 5.018
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.484
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.984
Acizi graşi trans (total) g 0.357
Colesterol mg 93
Macronutrienți
Apă g 61.73
Aport caloric / Energic total kcal 202
Lipide / Grăsimi (total) g 9.83
Proteine g 28.28
Minerale
Calciu mg 14
Cupru mg 0.135
Fier mg 3.23
Fosfor mg 226
Magneziu mg 23
Mangan mg 0.016
Potasiu mg 389
Seleniu µg 31.2
Sodiu mg 85
Zinc mg 9.85
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 105.4
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Retinol µg 1
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina A, IU IU 5
Vitamina A, RAE µg 1
Vitamina D IU 5
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.08
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.14
Vitamina B12 µg 5.11
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.317
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.287
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.98
Vitamina B6 mg 0.389
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Tratamentul personalizat în cancerul colorectal