Carne de vită, vrăbioară, porţiunea superioară, fripturi fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, la gratar

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.906
Acid glutamic g 4.927
Alanină g 1.803
Arginină g 2.017
Histidină g 1.105
Cistină g 0.301
Betaină mg 12.6
Valină g 1.495
Prolină g 1.26
Serină g 1.222
Fenilalanină g 1.203
Glicină g 1.299
Hidroxiprolină g 0.146
Triptofan g 0.342
Treonină g 1.42
Izoleucină g 1.413
Leucină g 2.589
Lizină g 2.883
Metionină g 0.802
Tirozină g 1.126
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 4.499
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.522
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.899
Acizi graşi trans (total) g 0.472
Colesterol mg 87
Macronutrienți
Apă g 60.74
Aport caloric / Energic total kcal 211
Lipide / Grăsimi (total) g 9.52
Proteine g 29.22
Minerale
Calciu mg 14
Cupru mg 0.096
Fier mg 3.38
Fosfor mg 268
Magneziu mg 19
Mangan mg 0.009
Potasiu mg 367
Seleniu µg 26.3
Sodiu mg 59
Zinc mg 4.41
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 71
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Retinol µg 1
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina A, IU IU 4
Vitamina A, RAE µg 1
Vitamina D IU 3
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.067
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.29
Vitamina B12 µg 4.3
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.415
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.871
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.454
Vitamina B6 mg 0.721
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Tratamentul personalizat în cancerul colorectal