Carne de vită, vrăbioară / file, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 filé 173
1 friptură, de dimensiune medie 852
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.056
Acid glutamic g 3.45
Alanină g 1.308
Arginină g 1.437
Histidină g 0.791
Cistină g 0.215
Valină g 1.055
Prolină g 0.947
Serină g 0.869
Fenilalanină g 0.846
Glicină g 1.038
Hidroxiprolină g 0.144
Triptofan g 0.236
Treonină g 0.994
Izoleucină g 0.983
Leucină g 1.819
Lizină g 2.021
Metionină g 0.571
Tirozină g 0.786
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 4.801
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.358
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.547
Acizi graşi trans (total) g 0.602
Colesterol mg 69
Macronutrienți
Apă g 66.4
Aport caloric / Energic total kcal 187
Carbohidraţi (total) g 0.3
Lipide / Grăsimi (total) g 11.3
Proteine g 21.1
Minerale
Calciu mg 6
Cupru mg 0.144
Fier mg 2.66
Fosfor mg 212
Magneziu mg 24
Potasiu mg 360
Seleniu µg 25.3
Sodiu mg 89
Zinc mg 7.87
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Retinol µg 4
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina A, IU IU 14
Vitamina A, RAE µg 4
Vitamina D IU 5
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.089
Vitamina B12 µg 2.82
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.237
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.804
Vitamina B6 mg 0.423
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 3

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Cariotipul molecular pre-și post-natal: ce este și când se recomandă?