Carne de vită, pulpă superioară de friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.067
Acid glutamic g 3.406
Alanină g 1.379
Arginină g 1.467
Histidină g 0.724
Cistină g 0.293
Valină g 1.126
Prolină g 1.082
Serină g 0.894
Fenilalanină g 0.896
Glicină g 1.381
Hidroxiprolină g 0.238
Triptofan g 0.149
Treonină g 0.906
Izoleucină g 1.032
Leucină g 1.805
Lizină g 1.917
Metionină g 0.591
Tirozină g 0.723
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.014
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.219
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.637
Colesterol mg 63
Macronutrienți
Apă g 71.44
Aport caloric / Energic total kcal 140
Lipide / Grăsimi (total) g 4.78
Proteine g 22.69
Minerale
Calciu mg 20
Cupru mg 0.101
Fier mg 2.12
Fosfor mg 222
Magneziu mg 25
Mangan mg 0.014
Potasiu mg 352
Seleniu µg 28.6
Sodiu mg 57
Zinc mg 4.29
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 94.8
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina D IU 3
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.095
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.3
Vitamina B12 µg 1.89
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.163
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.901
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.675
Vitamina B6 mg 0.666
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 13

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being