Carne de vită, pulpă superioară, bucată întreagă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită, fripta

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată, gătită 326
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.508
Acid glutamic g 4.124
Alanină g 1.656
Arginină g 1.735
Histidină g 0.94
Cistină g 0.307
Betaină mg 13.7
Valină g 1.335
Prolină g 1.212
Serină g 1.05
Fenilalanină g 1.072
Glicină g 1.498
Triptofan g 0.307
Treonină g 1.199
Izoleucină g 1.234
Leucină g 2.169
Lizină g 2.284
Metionină g 0.703
Tirozină g 0.922
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 4.68
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.44
Acizi graşi saturaţi (total) g 4.24
Colesterol mg 82
Macronutrienți
Apă g 61.56
Aport caloric / Energic total kcal 219
Lipide / Grăsimi (total) g 11.34
Proteine g 27.45
Minerale
Calciu mg 6
Cupru mg 0.119
Fier mg 2.81
Fluor µg 22.4
Fosfor mg 230
Magneziu mg 26
Mangan mg 0.016
Potasiu mg 367
Seleniu µg 26.8
Sodiu mg 63
Zinc mg 6.67
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 104.5
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.2
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.2
Vitamina D IU 7
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.09
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.17
Vitamina B12 µg 2.8
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.26
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.59
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.45
Vitamina B6 mg 0.38
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 8

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Tratamentul personalizat în cancerul colorectal