Carne de vită, pulpă, partea inferioară, tranşată de fripturi, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 3.097
Acid glutamic g 5.105
Alanină g 2.067
Arginină g 2.199
Histidină g 1.085
Cistină g 0.439
Betaină mg 17
Valină g 1.687
Prolină g 1.621
Serină g 1.339
Fenilalanină g 1.343
Glicină g 2.071
Hidroxiprolină g 0.357
Triptofan g 0.223
Treonină g 1.358
Izoleucină g 1.547
Leucină g 2.705
Lizină g 2.874
Metionină g 0.886
Tirozină g 1.084
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.231
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.286
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.675
Colesterol mg 93
Macronutrienți
Apă g 58.09
Aport caloric / Energic total kcal 214
Lipide / Grăsimi (total) g 7.67
Proteine g 34
Minerale
Calciu mg 7
Cupru mg 0.084
Fier mg 2.83
Fosfor mg 214
Magneziu mg 23
Mangan mg 0.012
Potasiu mg 278
Seleniu µg 38.3
Sodiu mg 44
Zinc mg 5.82
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 129.5
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina D IU 5
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.077
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.45
Vitamina B12 µg 1.88
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.192
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.109
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.669
Vitamina B6 mg 0.456
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 11

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Cariotipul molecular pre-și post-natal: ce este și când se recomandă?