Carne de vită, porţiuni de piept pentru friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparat

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.102
Acid glutamic g 3.464
Alanină g 1.403
Arginină g 1.492
Histidină g 0.736
Cistină g 0.298
Betaină mg 14.2
Valină g 1.145
Prolină g 1.1
Serină g 0.909
Fenilalanină g 0.911
Glicină g 1.405
Hidroxiprolină g 0.242
Triptofan g 0.152
Treonină g 0.922
Izoleucină g 1.05
Leucină g 1.835
Lizină g 1.95
Metionină g 0.601
Tirozină g 0.735
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.559
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.168
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.432
Colesterol mg 40
Macronutrienți
Apă g 72.68
Aport caloric / Energic total kcal 133
Lipide / Grăsimi (total) g 3.88
Proteine g 23.07
Minerale
Calciu mg 23
Cupru mg 0.078
Fier mg 1.63
Fosfor mg 214
Magneziu mg 24
Mangan mg 0.011
Potasiu mg 361
Seleniu µg 31.2
Sodiu mg 57
Zinc mg 4.05
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 96.4
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.078
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.29
Vitamina B12 µg 0.98
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.124
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.703
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.678
Vitamina B6 mg 0.651
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 13

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Tratamentul personalizat în cancerul colorectal