Carne de vită, piept, vrăbioară, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită la grătar

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.984
Acid glutamic g 5.037
Alanină g 1.844
Arginină g 2.072
Histidină g 1.146
Cistină g 0.31
Valină g 1.523
Prolină g 1.297
Serină g 1.254
Fenilalanină g 1.231
Glicină g 1.331
Hidroxiprolină g 0.143
Triptofan g 0.346
Treonină g 1.452
Izoleucină g 1.44
Leucină g 2.658
Lizină g 2.97
Metionină g 0.821
Tirozină g 1.153
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.404
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.268
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.653
Acizi graşi trans (total) g 0.348
Colesterol mg 84
Macronutrienți
Apă g 62.62
Aport caloric / Energic total kcal 181
Carbohidraţi (total) g 0.73
Lipide / Grăsimi (total) g 7.23
Proteine g 28.26
Minerale
Calciu mg 17
Cupru mg 0.094
Fier mg 2.02
Fosfor mg 232
Magneziu mg 25
Potasiu mg 371
Seleniu µg 35.3
Sodiu mg 62
Zinc mg 5.61
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Retinol µg 2
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina A, IU IU 5
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina D IU 4
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.067
Vitamina B12 µg 2.74
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.129
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 7.44
Vitamina B6 mg 0.525
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Cariotipul molecular pre-și post-natal: ce este și când se recomandă?