Carne de vită, piept, muşchiuleţ de friptură, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.557
Acid glutamic g 4.291
Alanină g 1.568
Arginină g 1.779
Histidină g 1.001
Cistină g 0.267
Betaină mg 9.4
Valină g 1.29
Prolină g 1.123
Serină g 1.078
Fenilalanină g 1.045
Glicină g 1.134
Hidroxiprolină g 0.112
Triptofan g 0.289
Treonină g 1.234
Izoleucină g 1.223
Leucină g 2.279
Lizină g 2.557
Metionină g 0.7
Tirozină g 0.989
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.799
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.375
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.706
Acizi graşi trans (total) g 0.239
Colesterol mg 62
Macronutrienți
Apă g 73.04
Aport caloric / Energic total kcal 135
Lipide / Grăsimi (total) g 5.1
Proteine g 22.16
Minerale
Calciu mg 14
Cupru mg 0.068
Fier mg 2.48
Fosfor mg 222
Magneziu mg 13
Mangan mg 0.008
Potasiu mg 298
Seleniu µg 21.5
Sodiu mg 42
Zinc mg 3.37
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 58.3
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Retinol µg 2
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina A, IU IU 7
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina D IU 2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.057
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.22
Vitamina B12 µg 3.72
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.335
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.125
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.371
Vitamina B6 mg 0.622
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Tratamentul personalizat în cancerul colorectal