Carne de vită, muşchiuleţ, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită la grătar

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 3.239
Acid glutamic g 5.436
Alanină g 1.986
Arginină g 2.253
Histidină g 1.267
Cistină g 0.338
Betaină mg 12.5
Valină g 1.633
Prolină g 1.422
Serină g 1.366
Fenilalanină g 1.324
Glicină g 1.436
Hidroxiprolină g 0.142
Triptofan g 0.366
Treonină g 1.563
Izoleucină g 1.549
Leucină g 2.887
Lizină g 3.239
Metionină g 0.887
Tirozină g 1.253
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.15
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.525
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.876
Acizi graşi trans (total) g 0.388
Colesterol mg 93
Macronutrienți
Apă g 61.58
Aport caloric / Energic total kcal 198
Lipide / Grăsimi (total) g 7.25
Proteine g 31.09
Minerale
Calciu mg 13
Cupru mg 0.099
Fier mg 3.11
Fosfor mg 265
Magneziu mg 14
Mangan mg 0.009
Potasiu mg 359
Seleniu µg 25.9
Sodiu mg 55
Zinc mg 3.78
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 77.5
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Retinol µg 2
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina A, IU IU 6
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina D IU 3
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.076
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.25
Vitamina B12 µg 4.29
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.408
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.87
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.494
Vitamina B6 mg 0.682
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Cariotipul molecular pre-și post-natal: ce este și când se recomandă?