Carne de vită, friptură din spată, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, gătită la grătar

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.548
Acid glutamic g 4.493
Alanină g 1.62
Arginină g 1.87
Histidină g 0.92
Cistină g 0.298
Betaină mg 13.6
Valină g 1.284
Prolină g 1.168
Serină g 1.091
Fenilalanină g 1.081
Glicină g 1.296
Hidroxiprolină g 0.194
Triptofan g 0.32
Treonină g 1.25
Izoleucină g 1.208
Leucină g 2.285
Lizină g 2.484
Metionină g 0.807
Tirozină g 0.98
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.081
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.611
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.642
Acizi graşi trans (total) g 0.424
Colesterol mg 83
Macronutrienți
Apă g 64.65
Aport caloric / Energic total kcal 177
Lipide / Grăsimi (total) g 6.14
Proteine g 28.41
Minerale
Calciu mg 12
Cupru mg 0.101
Fier mg 2.89
Fosfor mg 245
Magneziu mg 24
Mangan mg 0.013
Potasiu mg 366
Seleniu µg 30.9
Sodiu mg 67
Zinc mg 8.27
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 90.2
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Retinol µg 6
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina A, IU IU 21
Vitamina A, RAE µg 6
Vitamina D IU 4
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.099
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.07
Vitamina B12 µg 3.57
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.232
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.375
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.831
Vitamina B6 mg 0.664
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Tratamentul personalizat în cancerul colorectal