Carne de vită, friptură din porţiunea umărului, dezosată, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită la grătar

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.485
Acid glutamic g 4.382
Alanină g 1.58
Arginină g 1.824
Histidină g 0.898
Cistină g 0.291
Betaină mg 18.7
Valină g 1.252
Prolină g 1.139
Serină g 1.064
Fenilalanină g 1.054
Glicină g 1.264
Hidroxiprolină g 0.189
Triptofan g 0.312
Treonină g 1.219
Izoleucină g 1.178
Leucină g 2.229
Lizină g 2.422
Metionină g 0.787
Tirozină g 0.955
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 4.191
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.083
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.868
Acizi graşi trans (total) g 0.461
Colesterol mg 98
Macronutrienți
Apă g 62.15
Aport caloric / Energic total kcal 194
Lipide / Grăsimi (total) g 9.29
Proteine g 27.7
Minerale
Calciu mg 14
Cupru mg 0.111
Fier mg 3.02
Fosfor mg 224
Magneziu mg 24
Mangan mg 0.015
Potasiu mg 388
Seleniu µg 31.9
Sodiu mg 88
Zinc mg 9.71
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 103.8
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Retinol µg 7
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina A, IU IU 22
Vitamina A, RAE µg 7
Vitamina D IU 4
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.099
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.12
Vitamina B12 µg 5.28
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.306
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.471
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.058
Vitamina B6 mg 0.395
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Tratamentul personalizat în cancerul colorectal