Carne de vită, friptură antricot sau steak, dezosată, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 friptură, de dimensiune medie 1139
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.948
Acid glutamic g 3.435
Alanină g 1.239
Arginină g 1.43
Histidină g 0.704
Cistină g 0.228
Betaină mg 13.7
Valină g 0.982
Prolină g 0.893
Serină g 0.834
Fenilalanină g 0.827
Glicină g 0.991
Hidroxiprolină g 0.148
Triptofan g 0.245
Treonină g 0.956
Izoleucină g 0.924
Leucină g 1.747
Lizină g 1.899
Metionină g 0.617
Tirozină g 0.749
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.271
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.575
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.897
Acizi graşi trans (total) g 0.269
Colesterol mg 68
Macronutrienți
Apă g 73.01
Aport caloric / Energic total kcal 127
Lipide / Grăsimi (total) g 4.44
Proteine g 21.72
Minerale
Calciu mg 12
Cupru mg 0.076
Fier mg 2.56
Fosfor mg 233
Magneziu mg 26
Mangan mg 0.013
Potasiu mg 383
Seleniu µg 23.9
Sodiu mg 70
Zinc mg 6.88
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 76.8
Retinol µg 3
Vitamina A, IU IU 12
Vitamina A, RAE µg 3
Vitamina D IU 1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.09
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.16
Vitamina B12 µg 2.83
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.212
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.619
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.812
Vitamina B6 mg 0.595
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 3

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Tratamentul personalizat în cancerul colorectal