Carne de vită, fleică superioară, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 friptură, de dimensiune medie 770
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.266
Acid glutamic g 3.816
Alanină g 1.45
Arginină g 1.584
Histidină g 0.863
Cistină g 0.236
Betaină mg 11.2
Valină g 1.172
Prolină g 1.046
Serină g 0.958
Fenilalanină g 0.936
Glicină g 1.157
Hidroxiprolină g 0.16
Triptofan g 0.263
Treonină g 1.1
Izoleucină g 1.09
Leucină g 2.003
Lizină g 2.218
Metionină g 0.632
Tirozină g 0.868
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.748
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.253
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.488
Acizi graşi trans (total) g 0.18
Colesterol mg 62
Macronutrienți
Apă g 72.24
Aport caloric / Energic total kcal 128
Lipide / Grăsimi (total) g 3.81
Proteine g 23.46
Minerale
Calciu mg 13
Cupru mg 0.048
Fier mg 2.35
Fosfor mg 219
Magneziu mg 12
Mangan mg 0.004
Potasiu mg 306
Seleniu µg 21.8
Sodiu mg 56
Zinc mg 3.75
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 65
Retinol µg 3
Vitamina A, IU IU 11
Vitamina A, RAE µg 3
Vitamina D IU 1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.064
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.24
Vitamina B12 µg 1.65
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.225
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.624
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.349
Vitamina B6 mg 0.638
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Tratamentul personalizat în cancerul colorectal