Carne de vită de lucru, selecţie de bucăţi variate, tranşate, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată, gătită 279
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.489
Acid glutamic g 4.103
Alanină g 1.662
Arginină g 1.767
Histidină g 0.872
Cistină g 0.353
Betaină mg 13.7
Valină g 1.356
Prolină g 1.303
Serină g 1.077
Fenilalanină g 1.08
Glicină g 1.664
Hidroxiprolină g 0.287
Triptofan g 0.18
Treonină g 1.092
Izoleucină g 1.243
Leucină g 2.174
Lizină g 2.31
Metionină g 0.712
Tirozină g 0.871
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 7.41
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.63
Acizi graşi saturaţi (total) g 6.85
Colesterol mg 87
Macronutrienți
Apă g 53.93
Aport caloric / Energic total kcal 273
Lipide / Grăsimi (total) g 17.37
Proteine g 27.33
Minerale
Calciu mg 9
Cupru mg 0.106
Fier mg 2.73
Fluor µg 22.4
Fosfor mg 211
Magneziu mg 23
Mangan mg 0.016
Potasiu mg 323
Seleniu µg 20.7
Sodiu mg 62
Zinc mg 6.06
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 104.1
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.3
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.3
Vitamina D IU 11
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.08
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.18
Vitamina B12 µg 2.51
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.22
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.68
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.36
Vitamina B6 mg 0.33
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Tratamentul personalizat în cancerul colorectal