Carne de vită, ceafă porţiune interioară, fripturi fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.771
Acid glutamic g 3.132
Alanină g 1.112
Arginină g 1.293
Histidină g 0.634
Cistină g 0.205
Betaină mg 18.9
Valină g 0.89
Prolină g 0.792
Serină g 0.756
Fenilalanină g 0.75
Glicină g 0.857
Hidroxiprolină g 0.097
Triptofan g 0.221
Treonină g 0.871
Izoleucină g 0.842
Leucină g 1.592
Lizină g 1.73
Metionină g 0.561
Tirozină g 0.682
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 5.45
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.576
Acizi graşi saturaţi (total) g 4.588
Acizi graşi trans (total) g 0.676
Colesterol mg 70
Macronutrienți
Apă g 68.24
Aport caloric / Energic total kcal 178
Carbohidraţi (total) g 0.67
Lipide / Grăsimi (total) g 10.96
Proteine g 19.23
Minerale
Calciu mg 12
Cupru mg 0.076
Fier mg 2.4
Fosfor mg 180
Magneziu mg 20
Mangan mg 0.014
Potasiu mg 317
Seleniu µg 22
Sodiu mg 76
Zinc mg 7.47
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 70.7
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Retinol µg 2
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina A, IU IU 7
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina D IU 5
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.08
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.15
Vitamina B12 µg 2.95
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.2
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.347
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.87
Vitamina B6 mg 0.407
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 3

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Tratamentul personalizat în cancerul colorectal