Carne de vită, capul pieptului,doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, rumenită, apoi fiartă încet

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 3.022
Acid glutamic g 4.981
Alanină g 2.017
Arginină g 2.145
Histidină g 1.059
Cistină g 0.428
Betaină mg 16.6
Valină g 1.646
Prolină g 1.582
Serină g 1.307
Fenilalanină g 1.31
Glicină g 2.02
Hidroxiprolină g 0.349
Triptofan g 0.218
Treonină g 1.325
Izoleucină g 1.509
Leucină g 2.639
Lizină g 2.804
Metionină g 0.864
Tirozină g 1.057
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.216
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.18
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.973
Colesterol mg 98
Macronutrienți
Apă g 61.39
Aport caloric / Energic total kcal 189
Lipide / Grăsimi (total) g 5.21
Proteine g 33.18
Minerale
Calciu mg 17
Cupru mg 0.109
Fier mg 2.81
Fosfor mg 209
Magneziu mg 22
Mangan mg 0.012
Potasiu mg 273
Seleniu µg 38.3
Sodiu mg 55
Zinc mg 8.19
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 126.4
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.07
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.41
Vitamina B12 µg 2.24
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.204
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.801
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.654
Vitamina B6 mg 0.308
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 11

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Tratamentul personalizat în cancerul colorectal