Carne de vită, capul pieptului, tăiat pe lat, fără grăsime, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 3.06
Acid glutamic g 5.043
Alanină g 2.042
Arginină g 2.172
Histidină g 1.072
Cistină g 0.433
Betaină mg 16.8
Valină g 1.666
Prolină g 1.601
Serină g 1.323
Fenilalanină g 1.327
Glicină g 2.045
Hidroxiprolină g 0.353
Triptofan g 0.221
Treonină g 1.342
Izoleucină g 1.528
Leucină g 2.672
Lizină g 2.839
Metionină g 0.875
Tirozină g 1.07
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.913
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.25
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.666
Colesterol mg 93
Macronutrienți
Apă g 59.38
Aport caloric / Energic total kcal 205
Lipide / Grăsimi (total) g 6.77
Proteine g 33.59
Minerale
Calciu mg 20
Cupru mg 0.105
Fier mg 2.78
Fosfor mg 208
Magneziu mg 22
Mangan mg 0.011
Potasiu mg 275
Seleniu µg 32.5
Sodiu mg 57
Zinc mg 8.01
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 127.9
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.063
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.43
Vitamina B12 µg 1.92
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.158
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.175
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.572
Vitamina B6 mg 0.285
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 9

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Tratamentul personalizat în cancerul colorectal