Carne de vită, antricot tăiat din zona cu coaste mici (coastele 10-12), doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.631
Acid glutamic g 4.336
Alanină g 1.756
Arginină g 1.867
Histidină g 0.922
Cistină g 0.373
Valină g 1.433
Prolină g 1.377
Serină g 1.138
Fenilalanină g 1.141
Glicină g 1.759
Hidroxiprolină g 0.303
Triptofan g 0.19
Treonină g 1.154
Izoleucină g 1.314
Leucină g 2.297
Lizină g 2.441
Metionină g 0.752
Tirozină g 0.92
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.595
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.332
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.43
Colesterol mg 90
Macronutrienți
Apă g 61.3
Aport caloric / Energic total kcal 205
Lipide / Grăsimi (total) g 9.01
Proteine g 28.88
Minerale
Calciu mg 16
Cupru mg 0.092
Fier mg 1.98
Fosfor mg 227
Magneziu mg 25
Mangan mg 0.011
Potasiu mg 363
Seleniu µg 33.6
Sodiu mg 60
Zinc mg 5.49
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.077
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.41
Vitamina B12 µg 1.8
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.148
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 8.521
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.567
Vitamina B6 mg 0.601
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 10

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Cariotipul molecular pre-și post-natal: ce este și când se recomandă?