Carne de vită, antricot pentru tocană, slabă, cu grăsimi separabile, calitate superioară, rumenită, apoi fiartă încet

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.973
Acid glutamic g 5.258
Alanină g 1.866
Arginină g 2.171
Histidină g 1.065
Cistină g 0.344
Betaină mg 13.9
Valină g 1.494
Prolină g 1.329
Serină g 1.268
Fenilalanină g 1.259
Glicină g 1.438
Hidroxiprolină g 0.163
Triptofan g 0.37
Treonină g 1.462
Izoleucină g 1.414
Leucină g 2.673
Lizină g 2.905
Metionină g 0.942
Tirozină g 1.145
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.164
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.432
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.514
Acizi graşi trans (total) g 0.31
Colesterol mg 102
Macronutrienți
Apă g 60.97
Aport caloric / Energic total kcal 186
Lipide / Grăsimi (total) g 6.34
Proteine g 32.29
Minerale
Calciu mg 15
Cupru mg 0.116
Fier mg 2.84
Fosfor mg 236
Magneziu mg 23
Mangan mg 0.016
Potasiu mg 320
Seleniu µg 32.2
Sodiu mg 68
Zinc mg 8.47
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 102.6
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Retinol µg 2
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina A, IU IU 7
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina D IU 4
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.08
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.07
Vitamina B12 µg 2.53
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.3
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.85
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.7
Vitamina B6 mg 0.522
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 8

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being