Carne de vită, antricot, medalion,fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.961
Acid glutamic g 3.469
Alanină g 1.231
Arginină g 1.433
Histidină g 0.703
Cistină g 0.227
Betaină mg 22.7
Valină g 0.985
Prolină g 0.877
Serină g 0.837
Fenilalanină g 0.83
Glicină g 0.949
Hidroxiprolină g 0.108
Triptofan g 0.244
Treonină g 0.965
Izoleucină g 0.933
Leucină g 1.763
Lizină g 1.917
Metionină g 0.621
Tirozină g 0.755
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.181
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.359
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.804
Acizi graşi trans (total) g 0.185
Colesterol mg 67
Macronutrienți
Apă g 73.71
Aport caloric / Energic total kcal 123
Lipide / Grăsimi (total) g 4.17
Proteine g 21.3
Minerale
Calciu mg 11
Cupru mg 0.088
Fier mg 2.44
Fosfor mg 225
Magneziu mg 25
Mangan mg 0.012
Potasiu mg 346
Seleniu µg 24.3
Sodiu mg 81
Zinc mg 8
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 78.3
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Retinol µg 2
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina A, IU IU 7
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina D IU 3
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.08
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.2
Vitamina B12 µg 3.13
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.217
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.603
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.865
Vitamina B6 mg 0.416
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 3

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Cariotipul molecular pre-și post-natal: ce este și când se recomandă?