Carne de vită, antricot, medalion, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.954
Acid glutamic g 3.456
Alanină g 1.227
Arginină g 1.427
Histidină g 0.7
Cistină g 0.226
Betaină mg 21.4
Valină g 0.982
Prolină g 0.873
Serină g 0.834
Fenilalanină g 0.827
Glicină g 0.945
Hidroxiprolină g 0.107
Triptofan g 0.243
Treonină g 0.961
Izoleucină g 0.929
Leucină g 1.756
Lizină g 1.909
Metionină g 0.619
Tirozină g 0.753
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.961
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.374
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.684
Acizi graşi trans (total) g 0.189
Colesterol mg 68
Macronutrienți
Apă g 74.46
Aport caloric / Energic total kcal 117
Lipide / Grăsimi (total) g 3.53
Proteine g 21.22
Minerale
Calciu mg 11
Cupru mg 0.084
Fier mg 2.26
Fosfor mg 216
Magneziu mg 24
Mangan mg 0.012
Potasiu mg 344
Seleniu µg 25.2
Sodiu mg 76
Zinc mg 7.93
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 81
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Retinol µg 2
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina A, IU IU 7
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina D IU 3
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.08
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.2
Vitamina B12 µg 3.02
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.22
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.74
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.91
Vitamina B6 mg 0.448
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 3

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Cariotipul molecular pre-și post-natal: ce este și când se recomandă?