Carne de vită, antricot cu os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită la grătar

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.232
Acid glutamic g 3.745
Alanină g 1.42
Arginină g 1.56
Histidină g 0.858
Cistină g 0.233
Betaină mg 13
Valină g 1.145
Prolină g 1.028
Serină g 0.943
Fenilalanină g 0.919
Glicină g 1.127
Hidroxiprolină g 0.157
Triptofan g 0.256
Treonină g 1.079
Izoleucină g 1.067
Leucină g 1.974
Lizină g 2.194
Metionină g 0.62
Tirozină g 0.853
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 11.616
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.104
Acizi graşi saturaţi (total) g 10.629
Acizi graşi trans (total) g 1.629
Colesterol mg 82
Macronutrienți
Apă g 52.62
Aport caloric / Energic total kcal 309
Lipide / Grăsimi (total) g 24.2
Proteine g 22.9
Minerale
Calciu mg 22
Cupru mg 0.071
Fier mg 2.29
Fosfor mg 156
Magneziu mg 21
Mangan mg 0.071
Potasiu mg 243
Seleniu µg 23.5
Sodiu mg 60
Zinc mg 5.05
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 48
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.2
Retinol µg 8
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.2
Vitamina A, IU IU 26
Vitamina A, RAE µg 8
Vitamina D IU 7
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.088
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.09
Vitamina B12 µg 2.01
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.293
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.733
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.553
Vitamina B6 mg 0.461
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 6

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Cariotipul molecular pre-și post-natal: ce este și când se recomandă?