Carne de vită, rasol cu cheie (cu os), doar carne slabă separabilă, sortată după 0,6 cm grăsime, calitatea I, gătită, la foc mic

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată, gătită 170
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 3.077
Acid glutamic g 5.06
Alanină g 2.032
Arginină g 2.129
Histidină g 1.153
Cistină g 0.377
Valină g 1.638
Prolină g 1.487
Serină g 1.288
Fenilalanină g 1.315
Glicină g 1.838
Triptofan g 0.377
Treonină g 1.471
Izoleucină g 1.514
Leucină g 2.662
Lizină g 2.802
Metionină g 0.862
Tirozină g 1.132
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.86
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.21
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.29
Colesterol mg 78
Macronutrienți
Apă g 58.21
Aport caloric / Energic total kcal 201
Lipide / Grăsimi (total) g 6.36
Proteine g 33.68
Minerale
Calciu mg 32
Cupru mg 0.172
Fier mg 3.86
Fosfor mg 263
Magneziu mg 30
Mangan mg 0.02
Potasiu mg 447
Seleniu µg 30
Sodiu mg 64
Zinc mg 10.49
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.14
Vitamina B12 µg 3.79
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.21
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.89
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.41
Vitamina B6 mg 0.37
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 10

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Horia Cioflan: chirurgia robotică în afecțiunile ginecologice