Carne de vită, pulpă selecţii de friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.084
Acid glutamic g 3.434
Alanină g 1.391
Arginină g 1.479
Histidină g 0.73
Cistină g 0.295
Valină g 1.135
Prolină g 1.091
Serină g 0.901
Fenilalanină g 0.904
Glicină g 1.393
Hidroxiprolină g 0.24
Triptofan g 0.15
Treonină g 0.914
Izoleucină g 1.041
Leucină g 1.82
Lizină g 1.933
Metionină g 0.596
Tirozină g 0.729
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.425
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.159
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.158
Colesterol mg 60
Macronutrienți
Apă g 72.89
Aport caloric / Energic total kcal 128
Lipide / Grăsimi (total) g 3.38
Proteine g 22.88
Minerale
Calciu mg 20
Cupru mg 0.101
Fier mg 2.12
Fosfor mg 221
Magneziu mg 25
Mangan mg 0.014
Potasiu mg 351
Seleniu µg 28.6
Sodiu mg 57
Zinc mg 4.28
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 95.6
Vitamina D IU 2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.096
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.29
Vitamina B12 µg 1.91
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.165
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.958
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.681
Vitamina B6 mg 0.672
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 14

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Cristina Tănase Damian: despre prezența tatălui la naștere