Carne de vită, pulpă, partea inferioară, tranşată de fripturi, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 3.132
Acid glutamic g 5.163
Alanină g 2.091
Arginină g 2.224
Histidină g 1.098
Cistină g 0.444
Betaină mg 17.2
Valină g 1.706
Prolină g 1.639
Serină g 1.355
Fenilalanină g 1.358
Glicină g 2.094
Hidroxiprolină g 0.361
Triptofan g 0.226
Treonină g 1.374
Izoleucină g 1.565
Leucină g 2.736
Lizină g 2.906
Metionină g 0.896
Tirozină g 1.096
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.269
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.291
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.775
Colesterol mg 93
Macronutrienți
Apă g 57.92
Aport caloric / Energic total kcal 217
Lipide / Grăsimi (total) g 7.72
Proteine g 34.39
Minerale
Calciu mg 9
Cupru mg 0.088
Fier mg 2.74
Fosfor mg 216
Magneziu mg 22
Mangan mg 0.012
Potasiu mg 279
Seleniu µg 33.8
Sodiu mg 45
Zinc mg 5.78
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 131
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.087
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.45
Vitamina B12 µg 1.76
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.173
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.802
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.679
Vitamina B6 mg 0.452
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 11

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Horia Cioflan: chirurgia robotică în afecțiunile ginecologice