Carne de vită, fleică, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.933
Acid glutamic g 3.186
Alanină g 1.29
Arginină g 1.372
Histidină g 0.677
Cistină g 0.274
Betaină mg 13
Valină g 1.053
Prolină g 1.012
Serină g 0.836
Fenilalanină g 0.838
Glicină g 1.292
Hidroxiprolină g 0.223
Triptofan g 0.139
Treonină g 0.848
Izoleucină g 0.965
Leucină g 1.688
Lizină g 1.793
Metionină g 0.553
Tirozină g 0.676
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.469
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.234
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.514
Colesterol mg 62
Macronutrienți
Apă g 71.99
Aport caloric / Energic total kcal 145
Lipide / Grăsimi (total) g 6.06
Proteine g 21.22
Minerale
Calciu mg 24
Cupru mg 0.074
Fier mg 1.54
Fosfor mg 197
Magneziu mg 22
Mangan mg 0.01
Potasiu mg 326
Seleniu µg 24.5
Sodiu mg 54
Zinc mg 3.6
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 88.6
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.076
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.3
Vitamina B12 µg 1.01
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.115
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.671
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.601
Vitamina B6 mg 0.586
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 11

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Balonarea: cauze explicate de un medic nutriționist