Carne de vită, fleică, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.53
Acid glutamic g 4.171
Alanină g 1.689
Arginină g 1.796
Histidină g 0.887
Cistină g 0.359
Betaină mg 13.9
Valină g 1.378
Prolină g 1.324
Serină g 1.094
Fenilalanină g 1.097
Glicină g 1.692
Hidroxiprolină g 0.292
Triptofan g 0.183
Treonină g 1.11
Izoleucină g 1.264
Leucină g 2.21
Lizină g 2.348
Metionină g 0.723
Tirozină g 0.885
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.882
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.28
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.951
Colesterol mg 78
Macronutrienți
Apă g 65.01
Aport caloric / Energic total kcal 183
Lipide / Grăsimi (total) g 7.15
Proteine g 27.78
Minerale
Calciu mg 22
Cupru mg 0.076
Fier mg 1.68
Fosfor mg 220
Magneziu mg 24
Mangan mg 0.01
Potasiu mg 351
Seleniu µg 29.8
Sodiu mg 58
Zinc mg 5.01
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 105.8
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.081
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.37
Vitamina B12 µg 1.44
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.146
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 7.256
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.548
Vitamina B6 mg 0.609
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 9

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Balonarea: cauze explicate de un medic nutriționist