Carne de vită, vrăbioară, porţiunea superioară, fripturi fără os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită la gratar

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.929
Acid glutamic g 4.892
Alanină g 1.843
Arginină g 2.049
Histidină g 1.146
Cistină g 0.307
Betaină mg 9.1
Valină g 1.485
Prolină g 1.352
Serină g 1.241
Fenilalanină g 1.195
Glicină g 1.45
Hidroxiprolină g 0.2
Triptofan g 0.328
Treonină g 1.407
Izoleucină g 1.39
Leucină g 2.595
Lizină g 2.897
Metionină g 0.809
Tirozină g 1.123
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 4.002
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.502
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.667
Acizi graşi trans (total) g 0.548
Colesterol mg 85
Macronutrienți
Apă g 61.71
Aport caloric / Energic total kcal 207
Lipide / Grăsimi (total) g 9.12
Proteine g 29.16
Minerale
Calciu mg 14
Cupru mg 0.103
Fier mg 3.23
Fosfor mg 274
Magneziu mg 15
Mangan mg 0.009
Potasiu mg 371
Seleniu µg 26.8
Sodiu mg 57
Zinc mg 3.91
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 66.5
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Retinol µg 6
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina A, IU IU 21
Vitamina A, RAE µg 6
Vitamina D IU 3
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.067
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.08
Vitamina B12 µg 4.48
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.425
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.133
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.408
Vitamina B6 mg 0.712
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică