Carne de vită, vrăbioară, fripturi în trei colţuri (tri-tip steak) din porţiunea inferioară, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 3.058
Acid glutamic g 4.918
Alanină g 1.854
Arginină g 2.067
Histidină g 0.989
Cistină g 0.329
Betaină mg 15.4
Valină g 1.659
Prolină g 1.297
Serină g 1.231
Fenilalanină g 1.33
Glicină g 1.459
Hidroxiprolină g 0.142
Triptofan g 0.331
Treonină g 1.418
Izoleucină g 1.584
Leucină g 2.712
Lizină g 2.879
Metionină g 0.87
Tirozină g 1.124
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 6.93
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.46
Acizi graşi saturaţi (total) g 4.87
Colesterol mg 107
Macronutrienți
Apă g 51.67
Aport caloric / Energic total kcal 250
Lipide / Grăsimi (total) g 13.16
Proteine g 30.68
Minerale
Calciu mg 12
Cupru mg 0.162
Fier mg 3.74
Fosfor mg 272
Magneziu mg 26
Potasiu mg 449
Seleniu µg 10
Sodiu mg 73
Zinc mg 7.26
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 116.9
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.131
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.18
Vitamina B12 µg 2.88
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.293
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.324
Vitamina B6 mg 0.455
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 10

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Natalia Pavalachi Pittet, sexolog: Cum discutăm cu copiii și adolescenții despre sex