Carne de vită, vrăbioară, friptură T-bone, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 porţie/bucată 85
1 bucată, gătit, cu resturile îndepărtate 264
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.375
Acid glutamic g 4.168
Alanină g 1.568
Arginină g 1.752
Histidină g 0.89
Cistină g 0.291
Valină g 1.265
Prolină g 1.148
Serină g 0.994
Fenilalanină g 1.127
Glicină g 1.419
Hidroxiprolină g 0.12
Triptofan g 0.291
Treonină g 1.136
Izoleucină g 1.169
Leucină g 2.299
Lizină g 2.44
Metionină g 0.738
Tirozină g 0.953
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.34
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.38
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.82
Colesterol mg 80
Macronutrienți
Apă g 63.73
Aport caloric / Energic total kcal 177
Lipide / Grăsimi (total) g 7.36
Proteine g 26
Minerale
Calciu mg 4
Cupru mg 0.143
Fier mg 3.66
Fosfor mg 215
Magneziu mg 26
Mangan mg 0.016
Potasiu mg 327
Seleniu µg 10
Sodiu mg 71
Zinc mg 5.11
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 99
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.11
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.14
Vitamina B12 µg 2.27
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.25
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.63
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.33
Vitamina B6 mg 0.39
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 8

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Horia Cioflan: chirurgia robotică în afecțiunile ginecologice