Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.599
Acid glutamic g 4.179
Alanină g 1.576
Arginină g 1.757
Histidină g 0.84
Cistină g 0.28
Valină g 1.41
Prolină g 1.102
Serină g 1.046
Fenilalanină g 1.13
Glicină g 1.239
Hidroxiprolină g 0.12
Triptofan g 0.281
Treonină g 1.205
Izoleucină g 1.346
Leucină g 2.305
Lizină g 2.447
Metionină g 0.74
Tirozină g 0.956
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 5.192
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.379
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.912
Colesterol mg 62
Macronutrienți
Apă g 60.38
Aport caloric / Energic total kcal 212
Lipide / Grăsimi (total) g 11.18
Proteine g 26.07
Minerale
Calciu mg 6
Cupru mg 0.143
Fier mg 3.24
Fosfor mg 211
Magneziu mg 25
Mangan mg 0.016
Potasiu mg 328
Seleniu µg 20
Sodiu mg 69
Zinc mg 5.06
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 99.3
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.11
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.14
Vitamina B12 µg 2.27
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.25
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.63
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.34
Vitamina B6 mg 0.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 8

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața