Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.426
Acid glutamic g 3.906
Alanină g 1.479
Arginină g 1.642
Histidină g 0.792
Cistină g 0.263
Valină g 1.314
Prolină g 1.037
Serină g 0.979
Fenilalanină g 1.054
Glicină g 1.174
Hidroxiprolină g 0.106
Triptofan g 0.265
Treonină g 1.127
Izoleucină g 1.253
Leucină g 2.148
Lizină g 2.279
Metionină g 0.69
Tirozină g 0.892
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 7.739
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.711
Acizi graşi saturaţi (total) g 7.04
Colesterol mg 64
Macronutrienți
Apă g 55.69
Aport caloric / Energic total kcal 267
Lipide / Grăsimi (total) g 17.98
Proteine g 24.47
Minerale
Calciu mg 7
Cupru mg 0.128
Fier mg 2.91
Fosfor mg 191
Magneziu mg 22
Mangan mg 0.015
Potasiu mg 330
Seleniu µg 19.6
Sodiu mg 65
Zinc mg 4.51
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 93.2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.098
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.19
Vitamina B12 µg 2.17
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.226
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.171
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.312
Vitamina B6 mg 0.361
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Horia Cioflan: chirurgia robotică în afecțiunile ginecologice