Carne de vită, pulpă din porţiunea superioară, friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.805
Acid glutamic g 4.624
Alanină g 1.872
Arginină g 1.992
Histidină g 0.983
Cistină g 0.397
Betaină mg 15.4
Valină g 1.528
Prolină g 1.468
Serină g 1.213
Fenilalanină g 1.217
Glicină g 1.875
Hidroxiprolină g 0.324
Triptofan g 0.202
Treonină g 1.23
Izoleucină g 1.401
Leucină g 2.45
Lizină g 2.603
Metionină g 0.802
Tirozină g 0.981
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.006
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.185
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.915
Colesterol mg 81
Macronutrienți
Apă g 63.58
Aport caloric / Energic total kcal 177
Lipide / Grăsimi (total) g 5.03
Proteine g 30.8
Minerale
Calciu mg 22
Cupru mg 0.085
Fier mg 1.92
Fosfor mg 253
Magneziu mg 27
Mangan mg 0.011
Potasiu mg 410
Seleniu µg 38.9
Sodiu mg 66
Zinc mg 5.7
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 117.3
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.088
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.39
Vitamina B12 µg 1.47
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.163
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 9.001
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.607
Vitamina B6 mg 0.681
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 10

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică