Carne de vită, pulpă cu os, bucată întreagă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.94
Acid glutamic g 3.198
Alanină g 1.295
Arginină g 1.377
Histidină g 0.68
Cistină g 0.275
Betaină mg 13.1
Valină g 1.057
Prolină g 1.015
Serină g 0.839
Fenilalanină g 0.841
Glicină g 1.297
Hidroxiprolină g 0.224
Triptofan g 0.14
Treonină g 0.851
Izoleucină g 0.969
Leucină g 1.694
Lizină g 1.8
Metionină g 0.555
Tirozină g 0.679
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.271
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.289
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.98
Colesterol mg 66
Macronutrienți
Apă g 70.06
Aport caloric / Energic total kcal 159
Lipide / Grăsimi (total) g 7.57
Proteine g 21.3
Minerale
Calciu mg 24
Cupru mg 0.092
Fier mg 1.69
Fosfor mg 208
Magneziu mg 23
Mangan mg 0.013
Potasiu mg 346
Seleniu µg 25.6
Sodiu mg 62
Zinc mg 3.98
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 89
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.087
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.32
Vitamina B12 µg 1.27
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.113
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.252
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.603
Vitamina B6 mg 0.633
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 11

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața