Carne de vită, piept, vrăbioară, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, la grătar

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.533
Acid glutamic g 4.251
Alanină g 1.612
Arginină g 1.77
Histidină g 0.974
Cistină g 0.265
Valină g 1.3
Prolină g 1.166
Serină g 1.071
Fenilalanină g 1.043
Glicină g 1.279
Hidroxiprolină g 0.178
Triptofan g 0.291
Treonină g 1.225
Izoleucină g 1.211
Leucină g 2.241
Lizină g 2.49
Metionină g 0.703
Tirozină g 0.969
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 7.497
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.553
Acizi graşi saturaţi (total) g 5.35
Acizi graşi trans (total) g 0.704
Colesterol mg 84
Macronutrienți
Apă g 57.1
Aport caloric / Energic total kcal 242
Carbohidraţi (total) g 0.8
Lipide / Grăsimi (total) g 15
Proteine g 26
Minerale
Calciu mg 7
Cupru mg 0.159
Fier mg 3.16
Fosfor mg 226
Magneziu mg 26
Potasiu mg 361
Seleniu µg 35.6
Sodiu mg 89
Zinc mg 9.99
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.2
Retinol µg 7
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.2
Vitamina A, IU IU 24
Vitamina A, RAE µg 7
Vitamina D IU 6
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.074
Vitamina B12 µg 2.77
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.26
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.916
Vitamina B6 mg 0.396
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 6

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Laura Davidescu: greșeli care ne îngrașă