Carne de vită, piept, vrăbioară, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, la grătar

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.54
Acid glutamic g 4.278
Alanină g 1.626
Arginină g 1.775
Histidină g 0.968
Cistină g 0.265
Valină g 1.314
Prolină g 1.172
Serină g 1.074
Fenilalanină g 1.049
Glicină g 1.297
Hidroxiprolină g 0.18
Triptofan g 0.295
Treonină g 1.233
Izoleucină g 1.222
Leucină g 2.246
Lizină g 2.487
Metionină g 0.709
Tirozină g 0.973
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 7.085
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.523
Acizi graşi saturaţi (total) g 5.092
Acizi graşi trans (total) g 0.685
Colesterol mg 83
Macronutrienți
Apă g 57.2
Aport caloric / Energic total kcal 238
Carbohidraţi (total) g 1.1
Lipide / Grăsimi (total) g 14.3
Proteine g 26.3
Minerale
Calciu mg 7
Cupru mg 0.162
Fier mg 3.23
Fosfor mg 231
Magneziu mg 26
Potasiu mg 368
Seleniu µg 35
Sodiu mg 91
Zinc mg 10.21
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.2
Retinol µg 7
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.2
Vitamina A, IU IU 23
Vitamina A, RAE µg 7
Vitamina D IU 7
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.074
Vitamina B12 µg 2.81
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.263
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.961
Vitamina B6 mg 0.4
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 6

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică