Carne de vită, piept, partea superioară, fără os, fără grăsime exterioară, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparat

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.688
Acid glutamic g 4.511
Alanină g 1.648
Arginină g 1.87
Histidină g 1.052
Cistină g 0.28
Betaină mg 9.9
Valină g 1.356
Prolină g 1.18
Serină g 1.134
Fenilalanină g 1.098
Glicină g 1.192
Hidroxiprolină g 0.118
Triptofan g 0.304
Treonină g 1.297
Izoleucină g 1.285
Leucină g 2.396
Lizină g 2.688
Metionină g 0.736
Tirozină g 1.04
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.355
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.363
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.09
Acizi graşi trans (total) g 0.287
Colesterol mg 62
Macronutrienți
Apă g 71.68
Aport caloric / Energic total kcal 135
Lipide / Grăsimi (total) g 4.66
Proteine g 23.3
Minerale
Calciu mg 14
Cupru mg 0.045
Fier mg 1.73
Fosfor mg 210
Magneziu mg 12
Mangan mg 0.002
Potasiu mg 288
Seleniu µg 22
Sodiu mg 47
Zinc mg 3.64
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 61.3
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Retinol µg 2
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina A, IU IU 7
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina D IU 2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.06
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.2
Vitamina B12 µg 1.88
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.22
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.435
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.39
Vitamina B6 mg 0.563
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică