Carne de vită, piept, partea superioară, fără os, cu grăsime exterioară, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.075
Acid glutamic g 3.481
Alanină g 1.32
Arginină g 1.45
Histidină g 0.798
Cistină g 0.217
Betaină mg 9.3
Valină g 1.064
Prolină g 0.955
Serină g 0.877
Fenilalanină g 0.854
Glicină g 1.048
Hidroxiprolină g 0.145
Triptofan g 0.238
Treonină g 1.004
Izoleucină g 0.992
Leucină g 1.835
Lizină g 2.04
Metionină g 0.576
Tirozină g 0.793
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 6.204
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.657
Acizi graşi saturaţi (total) g 5.491
Acizi graşi trans (total) g 0.782
Colesterol mg 62
Macronutrienți
Apă g 65.33
Aport caloric / Energic total kcal 199
Lipide / Grăsimi (total) g 12.68
Proteine g 21.29
Minerale
Calciu mg 16
Cupru mg 0.04
Fier mg 1.8
Fosfor mg 188
Magneziu mg 11
Mangan mg 0.002
Potasiu mg 254
Seleniu µg 19.5
Sodiu mg 44
Zinc mg 3.29
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 55
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Retinol µg 4
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina A, IU IU 14
Vitamina A, RAE µg 4
Vitamina D IU 4
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.052
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.21
Vitamina B12 µg 1.69
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.189
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.123
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.354
Vitamina B6 mg 0.535
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 3

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică