Carne de vită, piept, partea superioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, gătită la grătar

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.404
Acid glutamic g 3.962
Alanină g 1.604
Arginină g 1.706
Histidină g 0.842
Cistină g 0.341
Betaină mg 13.4
Valină g 1.309
Prolină g 1.258
Serină g 1.04
Fenilalanină g 1.042
Glicină g 1.607
Hidroxiprolină g 0.277
Triptofan g 0.173
Treonină g 1.054
Izoleucină g 1.201
Leucină g 2.099
Lizină g 2.23
Metionină g 0.687
Tirozină g 0.841
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 6.298
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.56
Acizi graşi saturaţi (total) g 5.951
Colesterol mg 79
Macronutrienți
Apă g 57.96
Aport caloric / Energic total kcal 250
Lipide / Grăsimi (total) g 15.11
Proteine g 26.72
Minerale
Calciu mg 22
Cupru mg 0.073
Fier mg 1.63
Fosfor mg 213
Magneziu mg 23
Mangan mg 0.009
Potasiu mg 340
Seleniu µg 28.8
Sodiu mg 57
Zinc mg 4.85
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 101.8
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.078
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.45
Vitamina B12 µg 1.38
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.14
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.978
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.527
Vitamina B6 mg 0.585
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.6

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața